Freebee Map

Hotel de Magneet

Hotel de Magneet
Perfect gelegen, rustig en dichtbij de prachtige historische haven en bruisende stadscentrum.Talloze attracties op loopafstand van het hotel.18 unieke en moderne kamers, van alle gemakken voorzien. Gratis parkeren binnen 200 meter afstand.Gratis Wi-Fi. U voelt zich echt thuis in ons familiehotel.

Meer informatie

Camping t Venhop

Camping t Venhop
Camping ‘t Venhop is een gezellige, intieme camping van ruim 8,5 hectare groot. U vindt ons in het prachtige natuurgebied De Hulk. De camping vlakbij het Markermeer, waar men heerlijk kan surfen, zeilen, zwemmen en vissen, fietsen, wandelen en zonnen. De historische havenstad Hoorn, ligt om de hoek.

Meer informatie

Museum Bonck

Museum Bonck
Huis Bonck heeft een bijzondere geschiedenis als koopmanshuis, linnenweverij, stadsboerderij en woonhuis: al bijna 400 jaar wordt hier gewoond en gewerkt. Proef de unieke sfeer van dit huis. Kom je ook zitten aan het bureau in het hangkamertje?" Of durf je hier een nacht te slapen?

Meer informatie

Hotel Café Restaurant De Keizerskroon

Hotel Café Restaurant De Keizerskroon
Hotel, café, restaurant De Keizerskroon ligt in het centrum van het historische centrum van Hoorn. U kunt hier overnachten, genieten van een heerlijke lunch of diner of een kop koffie op het terras.

Meer informatie