Freebee Map

De vier Jaargetijden.

De vier Jaargetijden.
De Vier Jaargetijden, het huiskamer gevoel buitenshuis. De perfecte plek om ontspannen en gezellig te lunchen, maar ook voor alleen een kop koffie met huisgemaakte appeltaart. Midden in het oude stadscentrum, ideaal als u ook nog even wilt winkelen, wandelen of musea wilt bezoeken.

Meer informatie

Soya

Soya
Welkom in Restaurant Soya – Japanese All You Can Eat. Onbeperkt genieten van verse sushi en andere Japanse lekkernijen bij hét Japanse restaurant van Hoorn, Restaurant Soya!

Meer informatie

Broodje van Jan

Broodje van Jan
Centraal gelegen aan de Grote Noord in Hoorn vindt u Broodje van Jan, de lekkerste broodjeszaak van de stad. Een heerlijke lunch tijdens het shoppen, een uitgebreide broodjesmaaltijd op kantoor of juist snel een broodje voor in de trein, wij zijn van alle markten thuis. Kwaliteit en...

Meer informatie

Multivlaai Hoorn

Multivlaai Hoorn
In ons prachtige monumentale pand kunt u genieten van de lekkerste koffie van Hoorn en kiezen uit meer dan 40 soorten overheerlijk, oerhollands gebak. Of kies een van onze echte Amerikaanse cheesecakes/taarten. Koffie + gebak al vanaf € 4,95

Meer informatie

La Sfida

La Sfida
In dit authentieke restaurant wordt alles vers bereid; de pasta’s, het brood en de steenovenpizza’s. Tevens is de wijnselectie afgestemd op de gerechten. Bij binnenkomst wordt u verwelkomd met een glas prosecco van het huis.

Meer informatie

1   2   3   >>>