Freebee Map

Prins Hendrik Stichting

Prins Hendrik Stichting
In het gebouw van de Prins Hendrik Stichting is het Museum Prins Hendrik de Zeevaarder. De collectie van het Museum wordt beheerd door het Museum van Egmond. Er is een uitgebreide collectie schilderijen, scheepsmodellen en indrukwekkende glas-in-loodramen.

Meer informatie

Geneespraktijk

Geneespraktijk
OrthoManuele Geneeskunde van drs.Theo Genee. Hij is arts en heeft zich gespecialiseerd in de OrthoManuele Geneeskunde. Hij kan u behandelen aan het bewegingsapparaat en u adviseren en begeleiden.Er wordt gekeken naar u als persoon en naar wat u nodig heeft om de kwaliteit van uw leven te verbeteren.

Meer informatie

Zee Aquarium van Amazone tot Zeehond

Zee Aquarium van Amazone tot Zeehond
Beleef de wereld onder water! In het Zee Aquarium vind je vissen van over de hele wereld! Ze leven hier in meer dan 40 aquaria! Hier bewonder je de prachtige heldere kleurcombinaties van vele verschillende wezens.

Meer informatie

kanoverhuur Het Maalwater

kanoverhuur Het Maalwater
Onze boerderij is centraal gelegen in recreatiegebied "Het Maalwater". Inwoners van de gemeente spreken ook wel liefkozend van het mooiste plekje van Heiloo. Vanuit de speelvijver ligt het Noordhollandse polderlandschap voor u open. Ook hebben wij geplastificeerde routebeschrijvingen klaarliggen

Meer informatie

Marine Museum

Marine Museum
Het Marinemuseum in Den Helder is dé plek waar je de marine echt kunt beleven. Ontmoet zeehelden, aanschouw wapens en uniformen, leer over de ontwikkeling van techniek aan boord en ontdek de geschiedenis van de Rijkswerf.

Reserveer online

1   2   3   >>>