Freebee Map

Camping Bakkum

Camping Bakkum
Op de oudste camping van Nederland zijn ze met de tijd meegegaan. Op camping Bakkum beleef je het avontuur van kamperen, maar geniet je tegelijk van alle moderne faciliteiten. Helemaal als u een Strandhuisje, panoramatent of Duinroos huurt.

Meer informatie

Camping Zonnehoeve

Camping Zonnehoeve
De Zonnehoeve is een Noord-Hollandse camping met de gemoedelijkheid van een boerderijcamping en een sublieme ligging tussen zee en stad.

Meer informatie

Stayokay

Stayokay
Een modern en duurzaam hostel, ideaal bij strand, zee en aan de Kennemerduinen. Steden als Alkmaar en Bergen liggen op steenworpafstand. En vergeet niet de prachtige bloembollenvelden. Je bent hier aan het juiste adres voor een heerlijk verblijf.

Meer informatie

Hotel de Dennen

Hotel de Dennen
Hotel De Dennen is een echt familiehotel gelegen in een rustige omgeving op ca. 150 m. van het centrum en 500 m. van het strand. Ons hotel beschikt over een eigen parkeergarage en u kunt ook fietsen bij ons huren. De kamers zijn netjes ingericht en voorzien van alle comfort. U bent van harte welkom!

Meer informatie

Camping Geversduin

Camping Geversduin
Camping Geversduin, een ├ęchte gezinscamping in het prachtige Noordhollands Duinreservaat. Je kunt hier genieten van de kust, de duinen, het bos en van elkaar. Heerlijk kamperen in een prachtige omgeving. waar ook uw trouwe viervoeter welkom is!

Meer informatie

1   2   >>>