Freebee Map

Restaurant Comer

Restaurant Comer
Vanuit een bijzondere locatie in de duinen van Egmond aan Zee biedt Comer u een totaalbeleving aan. Een borrel, lunch of luxe diner. Proef de sfeer geniet van onze mooiste gerechten tot het panoramisch uitzicht over de duinen. Proef nu alvast een stukje Comer bij u thuis. Heel graag tot ziens!

Bestel online

McDonald's Egmond

McDonald's Egmond
McDonald's maakt van elke dag één groot feest! Welke u ook kiest, wij zorgen ervoor dat het een onbezorgd en leuk feestje wordt. Bij ons is het altijd genieten: voor kinderen én voor ouders.

Meer informatie

Beachrestaurant Zeepaardje

Beachrestaurant Zeepaardje
Beachrestaurant Zeepaardje is een prachtig trendy paviljoen/restaurant dat staat voor kwaliteit en rustig genieten aan het strand, een beetje Zuid-Frankrijk aan de Nederlandse kust. Wij bieden U een zeer gevarieerde keuken met zowel voor de vis- als vleeslief-hebber een ruime keuze.

Meer informatie

Knoest eten en drinken

Knoest eten en drinken
Stapje voor stapje krijgt Knoest Eten & Drinken zijn vorm, nog even en het is de heerlijke plek voor uw ontbijt, lunch of Pizza. Liever een vers broodje eten bij de tent, we hebben een ruime keuze in onze minimarkt.

Meer informatie

Restaurant Vlackbij

Restaurant Vlackbij
Een gezellig en knus restaurant net buiten het centrum van Egmond aan Zee. Wij bieden een zeer gevarieerde kaart, gebaseerd op de Franse keuken. We hebben binnen en buiten op het terras plaats

Meer informatie