Freebee Map

Cosy van Tutti

Cosy van Tutti
Cosy van Tutti is "the place to be" in Alkmaar als het om nieuwe hoeden en petten gaat. Voor zowel de dames als de heren is er een uitgebreide keus. Wij beginnen vanaf maat 52 t/m 64. De naam “Cosy van Tutti” staat voor gezellig van alles, want dat is het ook!

Meer informatie

Oilily

Oilily
Oilily kleedt vrouwen en kinderen voor het echte leven. Praktische, comfortabele en functionele ontwerpen en materialen waarbij alles draait om stijl, kleur en het kenmerkende Oilily joie de vivre.

Meer informatie

Boekhandel van der Meulen's

Boekhandel van der Meulen's
De plezierigste boekhandel in het centrum. Met ons brede assortiment en vakkennis zijn wij al ruim honderd jaar een begrip in Alkmaar en omstreken. Naast alle prachtige boeken die wij hebben, kunt u ook bij ons terecht voor een overvloed aan tijdschriften, prachtige kaarten of een leuk cadeau.

Meer informatie

Boom Ouderwetsewinkel

Boom Ouderwetsewinkel
Johan Boom begon in 1942, na enige jaren in het familie bedrijf te hebben gewerkt, een eigen winkel in klompen, borstels, bezems en touw aan de Huigbrouwerstraat 3 in Alkmaar. Sinds de oprichting is het interieur van de winkels nauwelijks veranderd. De oude etalage, de honderden borstels aan het...

Meer informatie

Mapa Mundo

Mapa Mundo
Bij kledingwinkel Mapa Mundo in Alkmaar is een nieuwe blouse, jurk of sjaal kopen altijd een belevenis. Bij Mapa Mundo vind je originele, verantwoord geproduceerde damesmode in bijzondere kleuren en prints. Gemaakt op Bali. Onze maten gaan van maat 36 tot en met 52.

Meer informatie

1   2   3   4   >>>