Freebee Map

Kuhne Design

Kuhne Design
Voor liefhebbers van esthetische vormgeving en design is Kuhne Design de hemel op aarde. In deze kleine winkel vind je originele vintage design meubels en accessoires uit de jaren '50 - '80.

Meer informatie

Sport 2000 Alkmaar

Sport 2000 Alkmaar
SPORT 2000 Alkmaar is een begrip in het centrum van Alkmaar en omgeving. U kunt bij ons terecht voor functionele en sportieve kleding en schoenen van de welbekende merken. Naast een uitgebreide voetbalcollectie vindt u een ruim aanbod in o.a. hardlopen, fitness/aerobic, tennis en jogging

Meer informatie

Cosy van Tutti

Cosy van Tutti
Cosy van Tutti is "the place to be" in Haarlem als het om nieuwe hoeden en petten gaat. Voor zowel de dames als de heren is er een uitgebreide keus. Wij beginnen vanaf maat 52 t/m 64. De naam “Cosy van Tutti” staat voor gezellig van alles, want dat is het ook!

Meer informatie

Campingshop Roobeek

Campingshop Roobeek
Ontdek het omvangrijke assortiment dat we al jaren in het centrum van Alkmaar aanbieden. Variërend van campingartikelen, fitnessapparatuur en (kick) boks-artikelen. Maar ook ons zeer uitgebreid assortiment in dartmaterialen, biljartartikelen en ook de fraai vormgegeven schaak-en damspellen!

Meer informatie

Boom Ouderwetsewinkel

Boom Ouderwetsewinkel
Johan Boom begon in 1942, na enige jaren in het familie bedrijf te hebben gewerkt, een eigen winkel in klompen, borstels, bezems en touw aan de Huigbrouwerstraat 3 in Alkmaar. Sinds de oprichting is het interieur van de winkels nauwelijks veranderd. De oude etalage, de honderden borstels aan het...

Meer informatie

1   2   3   >>>