Freebee Map

Grand Hotel Alkmaar

Grand Hotel Alkmaar
In het historische centrum van Alkmaar ligt aan de Gedempte Nieuwesloot het statige Grand Hotel Alkmaar. Een parel midden in het centrum van deze gezellige stad. Voor de toeristische reiziger biedt het Grand Hotel Alkmaar een thuis en een oase van rust in het gezellige centrum van de “Kaasstad”.

Meer informatie

Amrâth Hotel Alkmaar

Amrâth Hotel Alkmaar
Amrâth Hotel Alkmaar ligt aan de rand van het centrum van Alkmaar, op loopafstand van het Centraal Station. De historische attracties en de welbekende kaasmarkt zijn op steenworp afstand te bereiken. Ontdek deze mooie stad met de Sint Laurens kerk en karaktervolle grachten en huizen uit de 16e eeuw.

Meer informatie

College Hotel

College Hotel
Het hotel ligt in het centrum, maar ook rustig gelegen aan een park. Dit unieke hotel is gesitueerd in een oud schoolgebouw. Het gebouw stamt uit 1927 en is gebouwd in de “Amsterdamse School” stijl.

Meer informatie

Camping de Kolibrie

Camping de Kolibrie
Welkom op camping de Kolibrie, onze camping is gelegen in de Noordkop van Noord-Holland ter hoogte van Schoorl dicht bij het strand. Camping de Kolibrie heeft naast kampeerplaatsen voor caravans en tenten ook een vakantiewoning en luxe camping villa's. Wij zijn geopend vanaf 15 maart t/m 31 oktober

Meer informatie

King's Inn

King's Inn
Logeren bij King's Inn City Hotel betekent slapen in het hart van de stad . Kom en ontdek onze mooie en historische Alkmaar. Het hotel is gelegen aan een gracht naast het kloppend hart van de winkels, musea , kaasmarkt , restaurants en bars.

Meer informatie

1   2   >>>