Freebee Map

Grand Hotel Alkmaar

Grand Hotel Alkmaar
In het historische centrum van Alkmaar ligt aan de Gedempte Nieuwesloot het statige Grand Hotel Alkmaar. Een parel midden in het centrum van deze gezellige stad. Voor de toeristische reiziger biedt het Grand Hotel Alkmaar een thuis en een oase van rust in het gezellige centrum van de “Kaasstad”.

Meer informatie

Camping Alkmaar

Camping Alkmaar
Camping Alkmaar is een groene camping van 2,8 ha, gelegen tussen de gezellige stad Alkmaar en het schilderachtige dorp Bergen. U kunt het ene moment genieten van de rustige natuur en de schoonheid van het Noord-Hollandse landschap.

Meer informatie

King's Inn

King's Inn
Logeren bij King's Inn City Hotel betekent slapen in het hart van de stad . Kom en ontdek onze mooie en historische Alkmaar. Het hotel is gelegen aan een gracht naast het kloppend hart van de winkels, musea , kaasmarkt , restaurants en bars.

Meer informatie

Amrâth Hotel Alkmaar

Amrâth Hotel Alkmaar
Amrâth Hotel Alkmaar ligt aan de rand van het centrum van Alkmaar, op loopafstand van het Centraal Station. De historische attracties en de welbekende kaasmarkt zijn op steenworp afstand te bereiken. Ontdek deze mooie stad met de Sint Laurens kerk en karaktervolle grachten en huizen uit de 16e eeuw.

Meer informatie