Freebee Map

Camping Alkmaar

Camping Alkmaar
Camping Alkmaar is een groene camping van 2,8 ha, gelegen tussen de gezellige stad Alkmaar en het schilderachtige dorp Bergen. U kunt het ene moment genieten van de rustige natuur en de schoonheid van het Noord-Hollandse landschap.

Meer informatie

King's Inn

King's Inn
Logeren bij King's Inn City Hotel betekent slapen in het hart van de stad . Kom en ontdek onze mooie en historische Alkmaar. Het hotel is gelegen aan een gracht naast het kloppend hart van de winkels, musea , kaasmarkt , restaurants en bars.

Meer informatie

Amrâth Hotel Alkmaar

Amrâth Hotel Alkmaar
Amrâth Hotel Alkmaar ligt aan de rand van het centrum van Alkmaar, op loopafstand van het Centraal Station. De historische attracties en de welbekende kaasmarkt zijn op steenworp afstand te bereiken. Ontdek deze mooie stad met de Sint Laurens kerk en karaktervolle grachten en huizen uit de 16e eeuw.

Meer informatie

Camping de Kolibrie

Camping de Kolibrie
Welkom op camping de Kolibrie, onze camping is gelegen in de Noordkop van Noord-Holland ter hoogte van Schoorl dicht bij het strand. Camping de Kolibrie heeft naast kampeerplaatsen voor caravans en tenten ook een vakantiewoning en luxe camping villa's. Wij zijn geopend vanaf 15 maart t/m 31 oktober

Meer informatie