Freebee Map

Anne & Max

Anne & Max
Anne & Max is een gezellige, toegankelijke koffietent annex lunchroom, met heerlijke ontbijtj, lunches, koffies en gebak. De sfeer is fijn, lekker relaxed”

Meer informatie

Saladebar Oogst

Saladebar Oogst
Kom gezellig lunchen bij Saladebar Oogst in Alkmaar! Saladebar Oogst maakt voedzame maaltijdsalades, zet goede koffie met iets lekkers en serveert diverse sappen en soepen. Wij gebruiken vooral biologische producten die in de omgeving worden geoogst.

Meer informatie

De Fransman

De Fransman
Fonduerestaurant de Fransman bevindt zich aan de Mient, één van de mooiste grachten in het historische hart van Alkmaar, op een steenworp afstand van de Kaasmarkt en de Waagtoren. Bij ons wordt fondueën een gezellige ervaring. U zult genieten van onze smaakvolle fonduevariaties.

Meer informatie

Alkmaars Koffiehuis

Alkmaars Koffiehuis
Zin in koffie en taart of een lekkere lunch? Of toch meer zin in een speciaalbiertje of een goed glas wijn bij een borrelhapje of diner? Dat kan in ons Koffiehuis dat bekend staat om de goede sfeer, gezellige inrichting en prettige bediening.

Meer informatie

Heerlijk Nel

Heerlijk Nel
Proef de huiselijke, warme sfeer en geniet van het mooie uitzicht op de prachtige Platte Stenenbrug met rondom historische monumenten.

Meer informatie

1   2   3   >>>