Freebee Map

King's Inn

King's Inn
Logeren bij King's Inn City Hotel betekent slapen in het hart van de stad . Kom en ontdek onze mooie en historische Alkmaar. Het hotel is gelegen aan een gracht naast het kloppend hart van de winkels, musea , kaasmarkt , restaurants en bars.

Meer informatie

Meat & Co

Meat & Co
Kom kluiven, smikkelen en smullen van kwaliteitsvlees, regelrecht van de houtskoolgrill. Wij ontvangen je graag in ons gezellig en stoer restaurant met industriële looks, waar onze smakelijk gelakte ribs, sappige steaks en originele burgers al op je wachten.

Meer informatie

Restaurant Zegels

Restaurant Zegels
Een avond uit eten in Restaurant Zegels is een garantie voor smaakvolle en spannende gerechten, zonder onnodige toevoegingen. De keuken gebruikt altijd seizoensgebonden ingrediënten die met de hoogste vakkundigheid worden bereid. Daarnaast geven wij deskundig advies over de best passende wijn bij...

Meer informatie

Anne & Max

Anne & Max
Anne & Max is een gezellige, toegankelijke koffietent annex lunchroom, met heerlijke ontbijtj, lunches, koffies en gebak. De sfeer is fijn, lekker relaxed”

Meer informatie

Granada

Granada
Mediterrane passie in hartje Alkmaar, tegenover de Grote Kerk. Van dinsdag t/m zondag geopend voor koffie met huisgemaakte appeltaart, lunch, borrel en diner. Saté, visgerechten, tapas of oesters , geniet van ons heerlijke zonnige terras.

1   2   3   >>>