Freebee Map

De Koffiemolen

De Koffiemolen
De Koffiemolen is een espressobar én lunchroom in Alkmaar. In een zeer sfeervolle ambiance kunt u hier genieten van heerlijke koffiespecialiteiten en huisgemaakt gebak en broodjes.

Meer informatie

Bistr Bar de Buren

Bistr Bar de Buren
In de Oude Stad van Alkmaar is Bistro Bar de Buren gevestigd aan de historische visbanken.U kunt bij ons terecht voor een lunch of diner.We serveren mooie gerechten met een Frans-Hollandse inslag. Een gastronomische ervaring waarbij de vegetariër ook ruimschoots keuze heeft.

Meer informatie

Meat & Co

Meat & Co
Vanaf 23 maart zijn wij elke dag geopend voor afhalen, nu met 20% korting!Wij blijven voorlopig voor jullie geopend maar alleen voor afhalen.U kunt uw bestelling vanaf 16:00 telefonisch(072-5823307) aan ons doorgeven en het op de afgesproken tijd ophalen.We zijn elke dag van 16:00 tot 22:00 geopend.

Meer informatie

Anne & Max

Anne & Max
Anne & Max is een gezellige, toegankelijke koffietent annex lunchroom, met heerlijke ontbijtj, lunches, koffies en gebak. De sfeer is fijn, lekker relaxed”

Meer informatie

Moeke BV

Moeke BV
Met z’n allen rond de keuken tafel, wachtend op al dat lekkers dat komen gaat terwijl je geniet van de heerlijke geuren waarmee de keuken zich heeft gevuld…Moeke is gespecialiseerd in de traditionele Hollandse keuken en houdt van streekproducten als verse groentes en fruit rechtstreeks van de boer.

Meer informatie

1   2   3   >>>