Freebee Map

Suzette Creperiebar

Suzette Creperiebar
Super dun, gebakken op crepe platen met keuze uit zowel zoete als hartige ingredienten. Voor uw neus gebakken in een open keuken. Onze keuken kent geen geheimen, U kunt alles zien wat wij doen

Meer informatie

Anne & Max

Anne & Max
Anne & Max is een gezellige, toegankelijke koffietent annex lunchroom, met heerlijke ontbijtj, lunches, koffies en gebak. De sfeer is fijn, lekker relaxed”

Meer informatie

Meat & Co

Meat & Co
Kom kluiven, smikkelen en smullen van kwaliteitsvlees, regelrecht van de houtskoolgrill. Wij ontvangen je graag in ons gezellig en stoer restaurant met industriële looks, waar onze smakelijk gelakte ribs, sappige steaks en originele burgers al op je wachten.

Meer informatie

Moeke BV

Moeke BV
Weet je nog? Met z’n allen rond de keuken tafel, wachtend op al dat lekkers dat komen gaat terwijl je geniet van de heerlijke geuren waarmee de keuken zich heeft gevuld… Moeke is gespecialiseerd in de traditionele Hollandse keuken en houdt van streekproducten als verse groentes en fruit...

Meer informatie

Saladebar Oogst

Saladebar Oogst
Kom gezellig lunchen bij Saladebar Oogst in Alkmaar! Saladebar Oogst maakt voedzame maaltijdsalades, zet goede koffie met iets lekkers en serveert diverse sappen en soepen. Wij gebruiken vooral biologische producten die in de omgeving worden geoogst.

Meer informatie

1   2   3   >>>