Freebee Map

Moeke BV

Moeke BV
Met z’n allen rond de keuken tafel, wachtend op al dat lekkers dat komen gaat terwijl je geniet van de heerlijke geuren waarmee de keuken zich heeft gevuld…Moeke is gespecialiseerd in de traditionele Hollandse keuken en houdt van streekproducten als verse groentes en fruit rechtstreeks van de boer.

Meer informatie

Meat & Co

Meat & Co
Vanaf 23 maart zijn wij elke dag geopend voor afhalen, nu met 20% korting!Wij blijven voorlopig voor jullie geopend maar alleen voor afhalen.U kunt uw bestelling vanaf 16:00 telefonisch(072-5823307) aan ons doorgeven en het op de afgesproken tijd ophalen.We zijn elke dag van 16:00 tot 22:00 geopend.

Meer informatie

McDonald's Alkmaar Randweg

McDonald's Alkmaar Randweg
McDonald's maakt van elke dag één groot feest! Welke u ook kiest, wij zorgen ervoor dat het een onbezorgd en leuk feestje wordt. Bij ons is het altijd genieten: voor kinderen én voor ouders.

Meer informatie

Soepp

Soepp
Dagelijks zijn wij open voor ontbijt, lunch, borrel en diner. Je kan zelfs bij ons slapen! Wij hebben 3 appartementen die wij verhuren als B&B in Vintage style. Wij hebben uitsluitend biologische producten. We zijn 100% vegetarisch en alles is ook vegan en gluten-vrij te verkrijgen.

Meer informatie

Grand Cafè Restaurant Granada

Grand Cafè Restaurant Granada
Proef de rijkdom van onze keuken op ons mooie terras tegenover de imposante Grote Kerk of binnen bij het haardvuur. Bij Granada wordt alles in eigen huis gemaakt. Van een uitgebreid diner tot het koekje bij de koffie.

Meer informatie

1   2   3   >>>