Freebee Map

Van der Valk Hotel Volendam

Van der Valk Hotel Volendam
Welgemeende gastvrijheid tegen het decor van een oer-Hollands landschap. Omringd door graslanden. het IJsselmeer dichtbij en tegelijkertijd op slechts een kwartiertje rijden van Amsterdam. Een uitgelezen plek voor bijvoorbeeld een heerlijke lunch, diner of een comfortabele overnachting.

Meer informatie

Eetcafe "de Zeilhoek"

Eetcafe "de Zeilhoek"
Eetcafé ''de Zeilhoek'' is een tussen Monnickendam en Volendam gelegen etablissement direct aan/op het water. U kunt hier terecht voor een lunch, diner of een hapje en een drankje. U heeft er het mooiste uitzicht van Waterland misschien zelfs wel van heel Noord-Holland. Tot ziens!

Meer informatie

Domino`s Pizza

Domino`s Pizza
Bij Domino’s zijn er altijd zeer voordelige pizza aanbiedingen. Zowel in de winkel als online kun je gebruik maken van onze pizza aanbiedingen, daarna bezorgen wij deze op elke gewenste locatie en op de vakantiegelegenheden in Edam en Volendam. Check deze pagina en ontdek de huidige pizza acties!

Bestel online

Cafetaria Kippie

Cafetaria Kippie
Van eigengemaakte kroketten en pasta’s tot de lekkerste en meest unieke vers gemaakte broodjes en salades. Kippie is al lang geleden aan het criterium “Cafetaria” ontgroeid, maar we blijven bescheiden. Wilt u eten bezorgd hebben op een van de vakantiegelegheden in Volendam of Edam, dan verzorgen...

Bestel online