Freebee Map

Automuseum Schagen

Automuseum Schagen
Kom terug in de tijd toen auto's nog bijzonder waren en niet iedereen in een auto reed. Mensen waren trots op hun kostbare bezit en het ritje op zondagmiddag met de familie in de auto was een beleving. Wie heeft hier geen herinneringen meer aan of kent de mooie verhalen van ouders of grootouders...

Meer informatie

Vlindertuin Vlindorado

Vlindertuin Vlindorado
Kom genieten van de exotische vlinders in één van de grootste vlindertuinen van Europa en laat u verrassen door de bijzondere kleurenpracht in dit tropische vlinderparadijs. Naast de vlinders zijn er ook prachtige exotische planten en (sub)tropische vogels te bewonderen.

Meer informatie

Museum Vreeburg

Museum Vreeburg
Museum Vreeburg is een geheel in oude stijl gerestaureerde 17de-eeuwse stadsboerderij annex Rijtuigmuseum in het oude centrum van Schagen.De boerderij is nu een prachtig streekmuseum, dat een beeld geeft van leven en wonen rond 1900.

Meer informatie

Bezoek Agriport

Bezoek Agriport
U krijgt een exclusief kijkje in het bedrijfsleven van een prachtig glastuinbouwbedrijf waar op duurzame (denk aan aardwarmte) en milieuvriendelijke wijze de lekkerste paprika's en snoeptomaatjes worden geteeld. Wij garanderen altijd een gezellige, interessante en onvergetelijke excursie!

Meer informatie

Regionaal Museum 1940-1945

Regionaal Museum 1940-1945
Het museum bevindt zich in een van de oude torens van het kasteel wat vroeger in Schagen stond. Alleen twee torens van dit kasteel zijn nog over, in de rechtertoren bevindt zich het Regionaal Museum 1940-1945.

Meer informatie

1   2   3   4   >>>