Freebee Map

Vispromotiefonds

Vispromotiefonds
Den Oever! Hoofdstad van de zeeverse vis is een initiatief van de Stichting Vispromotie Historische Haven Den Oever. Partners van de stichting zijn onder andere: de visafslag Hollands Noorden, diverse organisaties van vis- en visserij gerelateerde evenementen en de beroemde ZeeVerse Vismarkt.

Meer informatie

Fietsverhuur Dirkshorn

Fietsverhuur Dirkshorn
FVD staat voor zorgeloos een fiets huren voor vele uren lekker "er-op-uit" in de mooie Kop van Noord-Holland

Meer informatie

De Marlequi

De Marlequi
De Marlequi is de meest veelzijdige tuinderij van Noord-Holland. Een fleurig boeket of bloeiend perkgoed, of je een bedrijfsuitje of familiedag wilt organiseren, of je sportief of creatief bent ingesteld of als je juist gewoon wilt relaxen - bij ons ben je altijd van harte welkom.

Meer informatie

Kroon tweewielers

Kroon tweewielers
Welkom bij Kroon Tweewielers Nieuw in Callantsoog en omstreken. Verkoop, reparatie en verhuur van (elektrische) fietsen onder 1 dak. Met kennis van zaken hebben wij het juiste aanbod voor de recreant, de woon-werk fietser en de toerist. Kom eens een kijkje nemen in onze nieuwe showroom.

Meer informatie

Atraktiepark de Goudvis

Atraktiepark de Goudvis
Attractiepark De Goudvis, het leukste park van de Noordkop voor binnen en buitenspeelplezier! Een enorme buitenspeeltuin en meer dan 2200m² indoor speelparadijs. Airtrampoline, waterfietsen, luchtkussens, rodelbaan, ballenbakken, trampolines en nog veel meer. Tot ziens bij Attractiepark De Goudvis!

Meer informatie