Freebee Map

Primeurshop Bol

Primeurshop Bol
We hebben een breed assortiment groente met altijd de seizoensgroente. Ook het fruit assortiment is ruim vertegenwoordigd. Uit onze keuken komen vele soorten rauwkost met een salade van de week, maar ook dagelijks een 20-tal maaltijden die u zelf alleen nog maar hoeft op te warmen.

Meer informatie

Cosy van Tutti

Cosy van Tutti
Cosy van Tutti is "the place to be" in Haarlem als het om nieuwe hoeden en petten gaat. Voor zowel de dames als de heren is er een uitgebreide keus. Wij beginnen vanaf maat 52 t/m 64. De naam “Cosy van Tutti” staat voor gezellig van alles, want dat is het ook!

Meer informatie

Fiets Fix Haarlem

Fiets Fix Haarlem
Wij verzorgen fietsreparaties, onderhoud en verkopen nieuwe én tweedehands fietsen. Heb je een bakfiets? Geen probleem! Niet in staat of in de gelegenheid om de fiets te brengen? Fiets Fix Haarlem heeft daarvoor de haalservice. Daarbij zijn wij erkend servicepunt van Fietsenwinkel.nl.

Meer informatie

Liquid Gold

Liquid Gold
Naast de meer dan 800 whisky soorten is er zeer goede cognac, armagnac en calvados te koop. Verder is er een groot assortiment likeuren en jenevers van wereld vermaarde distilleerderijen als Zuidam, van Rutte & Zn., en Graanbranderij de IJsvogel. En een uitgebreid aanbod gin en grappa.

Meer informatie

Raaks Halle

Raaks Halle
Onze winkel ligt midden in het Raaksgebied op 200 meter van de Grote Markt. De kleine winkeltjes en de omliggende activiteiten in het pand zorgen voor een unieke winkelervaring. Ook evenementen zoals workshops, lezingen en live muziek. Een lekker bakkie koffie hebben we ook.

Meer informatie

1   2   >>>