Freebee Map

Ad Groot

Ad Groot
Ad Groot zijn atelier, bevindt zich achter het woonhuis in een prachtige Balinese tuin. In het stoere industrieel verbouwde woonhuis - vaak gebruikt voor photoshoots - hangen zijn olieverf schilderijen. Een aantal grote werken zijn niet opgespannen en komen als wandkleden over. Kunst in Interieur.

Meer informatie

museum Het Sterkenhuis

museum Het Sterkenhuis
Dit museum is gesloten tot maart 2021 ivm Corona maatregelen.!! In historisch Museum Het Sterkenhuis brengen archeologische vondsten maar ook, Hollandse streekmode, historische interieurstukken en prenten de rijke geschiedenis van Bergen tot leven.

Meer informatie

Museum Kranenburgh

Museum Kranenburgh
In KRANENBURGH, culturele buitenplaats in Bergen ontmoeten kunst, cultuur en natuur elkaar op de grens van het kunstenaarsdorp, het bos, de duinen en de zee. KRANENBURGH, is gehuisvest in een historische villa met nieuwbouw en omringd door een bostuin. Architect nieuwbouw (2013): Dirk-Jan Postel

Meer informatie

Stichting Van Blanckendaell Park

Stichting Van Blanckendaell Park
De compacte en goed verzorgde dierentuin is gelegen tussen Alkmaar en Schagen met een verscheidenheid aan dieren zoals diverse aapsoorten, guanaco’s, alpaca’s, kamelen, watoesi runderen, nandoes, prachtige tropische vogels, capibara’s, flamingo’s en daarnaast nog vele andere dieren.

Meer informatie

Buitenzwembad Het Baafje

Buitenzwembad Het Baafje
Buitenzwembad Het Baafje is een zwembad in Heiloo. Je vindt hier een 50-meterbad, een recreatiebad met 2 duikplanken en een peuterbad. Het water is met 23 gardenC heerlijk warm. Er is een grote ligweide.'n kopje koffie, patat, of n schepijs.

Meer informatie

1   2   3   4   >>>