Freebee Map

Zilte zoen

Zilte zoen
AAN DE C.F. ZEILERBOULEVARD IN BERGEN AAN ZEE - DIRECT AAN DE KUST - TREFT U RESTAURANT ZILTEZOEN BERGEN AAN ZEE. EEN VERFRISSENDE ONTMOETINGSPLAATS WAAR U VANAF 'S OCHTENDS VROEG, 7 DAGEN IN DE WEEK WELKOM bent. HORECAGELEGENHEID IN BERGEN AAN ZEE MET OOG VOOR MENS EN MILIEU.

Meer informatie

Hotel Meyer

Hotel Meyer
Hart Bergen aan Zee omringd door bos en duin en 100 meter van strand en zee. Hotel Meyer heeft prachtige kamers en appartementen. Uit de beste keuken van Bergen aan Zee worden heerlijke gerechten gemaakt die u in grand cafe Maz en/of op het verwarmde terras kunt nuttigen.

Meer informatie

Hotel Nassau Bergen

Hotel Nassau Bergen
Strandhotel Nassau Bergen beschikt over 40 comfortabele kamers met uitzicht op de Noordzee of het omringende duingebied.Ook beschikt het hotel over een ruime parkeerplaats waar u gratis uw auto kunt parkeren.

Meer informatie

Paviljoen Zuid

Paviljoen Zuid
Direct aan de hoofd strandafgang van Bergen aan Zee, vindt u Strandpaviljoen ZUID. Een strandpaviljoen voor jong en oud, waar u het gehele jaar terecht kunt voor een drankje en een hapje.

Meer informatie

Hotel Restaurant Victoria

Hotel Restaurant Victoria
Hotel Restaurant Victoria scoort 5 sterren op gastvrijheid. Service met een glimlach vind u hier! Kom binnen en ervaar onze heerlijke a la carte kaart en prachtige hotelkamers. Hotel Victoria beschikt over haar eigen tennis- en minigolfbanen, sauna en zonnebank. Tel. 072-5812358

Meer informatie

1   2   >>>