Freebee Map

Masteling Tweewielers

Masteling Tweewielers
Kinderfietsen, dames- en herenfietsen, elektrische fietsen, bakfietsen, ouder-kind tandems, tandems, bolderwagens, hondenkarren, kidcars, voor- en achterzitjes. Wij verhuren aangepaste elektrische fietsen: de Easy Rider driewieler, de Fun2Go duofiets en de VeloPlus rolstoel transport fiets.

Meer informatie

Westfries Museum

Westfries Museum
Het Westfries Museum is langdurig gesloten vanwege een ingrijpende verbouwing en vernieuwing. Bezoek ons in de Statenpoort aan de Nieuwstraat 23 in Hoorn voor 'Ontdek het verhaal van Hoorn’: hét startpunt voor je ontdekking van de stad.

Reserveer online

Museum van de Twintigste Eeuw

Museum van de Twintigste Eeuw
Het Museum van de 20e Eeuw in Hoorn vertelt aan de hand van honderden voorwerpen en tientallen interieurs het leven in de vorige eeuw. Hoe woonden onze (groot)ouders? Met welk speelgoed speelden kinderen? Hoe werd gekookt? Op dit soort vragen krijg je in dit nostalgische museum antwoorden.

Meer informatie

Indoor Speeltuin Funfestijn

Indoor Speeltuin Funfestijn
Hoe leuk is het om je feestje te vieren bij FunFestijn! Met een coole uitnodiging van FunFestijn nodig je jouw vriendjes en vriendinnetjes uit. Er wordt een tafel voor jou en je vriendjes en vriendinnetjes gereserveerd.

Meer informatie

Beatles museum

Beatles museum
Het museum over The Beatles. Waar je o.a. veel merchandise en memorabilia kunt bekijken over de populaire popgroep uit de jaren 60. Een privé verzameling van Azing Moltmaker die de meeste Beatlesboeken op zijn naam heeft staan. Een must voor elke muziekliefhebber. Open van woensdag tm zaterdag

Reserveer online

1   2   3   >>>