Freebee Map

Cacao

Cacao
Cacao is de ambachtelijke chocolaterie van Utrecht. Kom langs om de chocolade van zeer hoge kwaliteit te proeven en zie hoe alle bijzondere chocolade gemaakt wordt achterin de winkel.

Meer informatie

Wolky Utrecht

Wolky Utrecht
Ervaar zelf het befaamde Wolky-comfort! Dat kan bij de Wolkyshop, Lijnmarkt 35 in Utrecht. Wij zijn in deze regio de enige dealer met de complete collectie van Wolky en Cloud 9 (het mannenlabel van Wolky). Trek een paar Wolky’s aan en je merkt meteen: voeten houden van Wolky. www.wolky.nl

Meer informatie

Pinokkio

Pinokkio
Bij kinderwinkel Pinokkio vind je kwalitatief en duurzaam speelgoed. De collectie van deze gezellige winkel bevat veel houten speelgoed. Maar ook voor knuffels, poppenwagentjes of leuke accessoires voor op de kinderkamer kun je hier terecht

Meer informatie

Ekoplaza

Ekoplaza
Ekoplaza staat voor biologisch. Wij zijn een biologische supermarktketen en willen jou ondersteunen in een gezonde, biologische leefstijl.

Meer informatie

Kazerij Stalenhoef

Kazerij Stalenhoef
Een echte kaasspeciaalzaak met het grootste assortiment van Utrecht en omstreken. De Kazerij is gevestigd in de oudste winkelstraat van Utrecht, De Twijnstraat is een echte Speciaal straat, met zijn vele unieke winkels. De Kazerij heet u van harte welkom, en verpakt uw kaas vacuüm, als u dat wenst.

Meer informatie

1   2   >>>