Freebee Map

loetje Utrecht

loetje  Utrecht
Loetje Utrecht Midden in het historische centrum van Utrecht, op steenworp afstand van de Dom, is Loetje gevestigd. In een voormalig koetshuis Veel Utrechters kennen de locatie vooral als populaire uitgaansgelegenheid. Tegenwoordig is het de plek in de stad waar je een heerlijk hapje kunt eten.

Meer informatie

Loetje Laren

Loetje Laren
In het gezellige centrum van Laren (NH), langs een doorgaande route, is in een prachtige boerderij met een traditionele rieten kap Loetje gevestigd. Compleet met ruim buitenterras, waar je heerlijk in het zonnetje zit, met uitzicht op de winkelstraat.

Meer informatie

Sirtaki

Sirtaki
Sirtaki bestaat sinds 1981 en was met de oprichting het eerste Griekse restaurant in Nederland. Het restaurant werd dan ook door een Griekse familie geopend, die de traditionele keuken graag onder de aandacht van ons Nederlanders wilde brengen.

Meer informatie

Loetje Breukelen

Loetje Breukelen
Loetje is gevestigd in het centrum van het prachtige, pittoreske Breukelen, onder de rook van Utrecht. Het schitterende 18e eeuwse monumentale pand is volledig gestript en verbouwd tot een prachtig restaurant met zowel boven als beneden een knus zitgedeelte. Heerlijk eten en drinken!

Meer informatie

Konnichi Wa

Konnichi Wa
De Japanse keuken behelst zo veel meer dan alleen lekker eten. Verse en gezonde ingrediƫnten, de manier waarop gerechten zorgvuldig worden bereid, een lust voor zowel oog als tong.

Meer informatie

1   2   3   4   >>>