Freebee Map

loetje Utrecht

loetje  Utrecht
Loetje Utrecht Midden in het historische centrum van Utrecht, op steenworp afstand van de Dom, is Loetje gevestigd. In een voormalig koetshuis Veel Utrechters kennen de locatie vooral als populaire uitgaansgelegenheid. Tegenwoordig is het de plek in de stad waar je een heerlijk hapje kunt eten.

Meer informatie

Balkangrill Boro

Balkangrill Boro
Bij Balkan Grill Boro heeft kunt u heerlijke spareribs eten voor maar €15,75. U heeft de keuze uit Pittig gemarineerde spareribs met chilisaus of Zoet gemarineerde spareribs met zoete bessensaus. Wordt geserveerd met friet, rijst, zuurkool en salade

Meer informatie

Konnichi Wa

Konnichi Wa
De Japanse keuken behelst zo veel meer dan alleen lekker eten. Verse en gezonde ingrediënten, de manier waarop gerechten zorgvuldig worden bereid, een lust voor zowel oog als tong.

Meer informatie

Pannenkoekenrestaurant de Muntkelder

Pannenkoekenrestaurant de Muntkelder
Er staan meer dan 80 pannenkoeken en verschillende omeletten op de menukaart. Alle pannenkoeken en omeletten bestaan uit verse ingredienten en worden ter plaatse gebakken. Onze kleine gasten mogen natuurlijk altijd even in de keuken komen kijken!

Meer informatie

Mijs Utrecht

Mijs Utrecht
Op een prachtige plek in het centrum van Utrecht onder de Dom staan wij met onze'truck'. Hier verkopen wij de meest heerlijk ijs van Utrecht. Diverse smaken en sommige ook Vegan-vrij. Kom snel langs en laat het U smaken.

Meer informatie

1   2   3   >>>