Freebee Map

De Draeck Utrecht

De Draeck Utrecht
Uit eten Utrecht? Gelegen in het centrum van Utrecht aan de beroemde Oude Gracht bevindt zich een restaurant waar u zich waant in de prachtige werfkelders met oud Utrechts tintje. Een moderne maar romantische setting waar u kunt genieten van een heerlijk avondje tafelen.

Meer informatie

Balkangrill Boro

Balkangrill Boro
Bij Balkan Grill Boro heeft kunt u heerlijke spareribs eten voor maar €15,75. U heeft de keuze uit Pittig gemarineerde spareribs met chilisaus of Zoet gemarineerde spareribs met zoete bessensaus. Wordt geserveerd met friet, rijst, zuurkool en salade

Meer informatie

Meneer Smakers

Meneer Smakers
Meneer Smakers bereidt gastronomische burgers gemaakt van ambachtelijk gedraaid vlees. De burgers worden belegd met de meest verse ingredienten, direct van het land. Geen vleeseter? Proef dan ook eens onze heerlijke vegaburgers! Neem lekker plaats in ons restaurant en geniet van de gezellige...

Meer informatie

Loetje Breukelen

Loetje Breukelen
Loetje is gevestigd in het centrum van het prachtige, pittoreske Breukelen, onder de rook van Utrecht. Het schitterende 18e eeuwse monumentale pand is volledig gestript en verbouwd tot een prachtig restaurant met zowel boven als beneden een knus zitgedeelte. Heerlijk eten en drinken!

Meer informatie

Restaurant Florent

Restaurant Florent
Restaurant Florent is te vinden in hartje Utrecht en kenmerkt zich door verrassende en klassieke Frans-Belgische gerechten. Met een stylish interieur en open keuken is het een sfeervol restaurant waar iedereen zich thuis voelt. Ook op zondag, dan serveren wij onze signature brunch!

Meer informatie

1   2   3   4   >>>