Freebee Map

Il Pozzo

Il Pozzo
Veertien jaar geleden kwam Mario Nistro op het lumineuze idee de catacomben te gebruiken voor horeca. Daarmee drukte hij een grote stempel op de Utrechtse binnenstad.

Meer informatie

Mej. Janssen

Mej. Janssen
Mej. Janssen is ideaal voor een romantisch diner, maar ook voor een snelle maaltijd voor een eerlijke prijs.Voor ons staan gezelligheid, ambiance, kwaliteit en een vriendelijke bediening voorop. U kunt ons vinden in het hart van Utrecht, waar wij in een van de unieke werfkelders aan de Oudegracht...

Meer informatie

Hotel Mitland Restaurant Vlonders

Hotel Mitland Restaurant Vlonders
Gelegen aan de rand van de stad omringt door groen treft u ons internationaal georiƫnteerde restaurant. Het heeft een terras wat uitkijkt op Fort de Bilt en aan het water gelegen is.U kunt aan het terras optimaal genieten van uw diner. Vlonders is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.

Meer informatie

Konnichi Wa

Konnichi Wa
De Japanse keuken behelst zo veel meer dan alleen lekker eten. Verse en gezonde ingrediƫnten, de manier waarop gerechten zorgvuldig worden bereid, een lust voor zowel oog als tong.

Meer informatie

loetje Utrecht

loetje  Utrecht
Loetje Utrecht Midden in het historische centrum van Utrecht, op steenworp afstand van de Dom, is Loetje gevestigd. In een voormalig koetshuis Veel Utrechters kennen de locatie vooral als populaire uitgaansgelegenheid. Tegenwoordig is het de plek in de stad waar je een heerlijk hapje kunt eten.

Meer informatie

1   2   3   >>>