Freebee Map

Restaurant Blauw

Restaurant Blauw
Bij ons geniet je van de enorme verscheidenheid van de Indonesische keuken in een moderne, sfeervolle omgeving. Met pure ingrediƫnten serveren wij in ons restaurant in Utrecht traditie, met een palet van smaken en bereidingswijzen, maar altijd met een eigen touch.

Meer informatie

De Draeck Utrecht

De Draeck Utrecht
Uit eten Utrecht? Gelegen in het centrum van Utrecht aan de beroemde Oude Gracht bevindt zich een restaurant waar u zich waant in de prachtige werfkelders met oud Utrechts tintje. Een moderne maar romantische setting waar u kunt genieten van een heerlijk avondje tafelen.

Meer informatie

Restaurant Florent

Restaurant Florent
Restaurant Florent is te vinden in hartje Utrecht en kenmerkt zich door verrassende en klassieke Frans-Belgische gerechten. Met een stylish interieur en open keuken is het een sfeervol restaurant waar iedereen zich thuis voelt. Ook op zondag, dan serveren wij onze signature brunch!

Meer informatie

Loetje Laren

Loetje Laren
In het gezellige centrum van Laren (NH), langs een doorgaande route, is in een prachtige boerderij met een traditionele rieten kap Loetje gevestigd. Compleet met ruim buitenterras, waar je heerlijk in het zonnetje zit, met uitzicht op de winkelstraat.

Meer informatie

Pannenkoekenrestaurant de Muntkelder

Pannenkoekenrestaurant de Muntkelder
Er staan meer dan 80 pannenkoeken en verschillende omeletten op de menukaart. Alle pannenkoeken en omeletten bestaan uit verse ingredienten en worden ter plaatse gebakken. Onze kleine gasten mogen natuurlijk altijd even in de keuken komen kijken hoe onze ervaren pannenkoekenbakkers de pannenkoeken...

Meer informatie

1   2   3   4   >>>