Freebee Map

Restaurant de Witte Ballons

Restaurant de Witte Ballons
U kunt bij ons 7 dagen per week terecht voor de lunch, borrel en diner. Uniek aan onze kaart is de SamSam-concept. SamSam is het eten van halve gerechtjes voor de halve prijs. Tafels tot en met 6 personen kunnen gebruik maken van ons SamSam-concept.

Meer informatie

Restaurant Florent

Restaurant Florent
Restaurant Florent is te vinden in hartje Utrecht en kenmerkt zich door verrassende en klassieke Frans-Belgische gerechten. Met een stylish interieur en open keuken is het een sfeervol restaurant waar iedereen zich thuis voelt. Ook op zondag, dan serveren wij onze signature brunch!

Meer informatie

Sirtaki

Sirtaki
Sirtaki bestaat sinds 1981 en was met de oprichting het eerste Griekse restaurant in Nederland. Het restaurant werd dan ook door een Griekse familie geopend, die de traditionele keuken graag onder de aandacht van ons Nederlanders wilde brengen.

Meer informatie

loetje Utrecht

loetje  Utrecht
Loetje Utrecht Midden in het historische centrum van Utrecht, op steenworp afstand van de Dom, is Loetje gevestigd. In een voormalig koetshuis Veel Utrechters kennen de locatie vooral als populaire uitgaansgelegenheid. Tegenwoordig is het de plek in de stad waar je een heerlijk hapje kunt eten.

Meer informatie

Konnichi Wa

Konnichi Wa
De Japanse keuken behelst zo veel meer dan alleen lekker eten. Verse en gezonde ingrediƫnten, de manier waarop gerechten zorgvuldig worden bereid, een lust voor zowel oog als tong.

Meer informatie

1   2   3   >>>