Freebee Map

Mej. Janssen

Mej. Janssen
Mej. Janssen is ideaal voor een romantisch diner, maar ook voor een snelle maaltijd voor een eerlijke prijs.Voor ons staan gezelligheid, ambiance, kwaliteit en een vriendelijke bediening voorop. U kunt ons vinden in het hart van Utrecht, waar wij in een van de unieke werfkelders aan de Oudegracht...

Meer informatie

Gauchos

Gauchos
Onze authentieke werfkelder aan de Oude Gracht in Utrecht ligt aan een uniek Nederlands stukje stadswater. In een omgeving waar wij de Middeleeuwen herkenbaar in tact hebben gelaten, laten wij u genieten van een rijke variatie aan verse Argentijnse steaks. ’s Zomers ook op ons terras aan het water.

Meer informatie

Frites Atelier

Frites Atelier
Frites Atelier is ontstaan vanuit onze liefde voor frites. We vonden frites eten namelijk lang niet zo leuk als het zou kunnen zijn. Daar wilden we iets aan doen. Want waarom zou u voor guilty pleasures geen mooie plek uitkiezen?

Meer informatie

De Draeck Utrecht

De Draeck Utrecht
Uit eten Utrecht? Gelegen in het centrum van Utrecht aan de beroemde Oude Gracht bevindt zich een restaurant waar u zich waant in de prachtige werfkelders met oud Utrechts tintje. Een moderne maar romantische setting waar u kunt genieten van een heerlijk avondje tafelen.

Meer informatie

Graaf Floris

Graaf Floris
"Graaf Floris" is gevestigd op een van de mooiste plekjes van de Utrechtse binnenstad de Vismarkt, gelegen aan de Oudegracht tussen de Dom en het stadhuis

Meer informatie

1   2   3   >>>