Freebee Map

Graaf Floris

Graaf Floris
"Graaf Floris" is gevestigd op een van de mooiste plekjes van de Utrechtse binnenstad de Vismarkt, gelegen aan de Oudegracht tussen de Dom en het stadhuis

Meer informatie

The Colourkitchen

The Colourkitchen
Aan de Oudegracht is dit inspirerende plek waar je je thuis voelt:Met liefde en aandacht bereiden we al ons eten. Hiervoor gebruiken we zoveel mogelijk lokale en biologische producten. We schenken graag een kopje lekkere koffie voor je in of serveren je vers gebakken brood tijdens de lunch.

Meer informatie

Gauchos

Gauchos
Onze authentieke werfkelder aan de Oude Gracht in Utrecht ligt aan een uniek Nederlands stukje stadswater. In een omgeving waar wij de Middeleeuwen herkenbaar in tact hebben gelaten, laten wij u genieten van een rijke variatie aan verse Argentijnse steaks. ’s Zomers ook op ons terras aan het water.

Meer informatie

Loetje Breukelen

Loetje Breukelen
Loetje is gevestigd in het centrum van het prachtige, pittoreske Breukelen, onder de rook van Utrecht. Het schitterende 18e eeuwse monumentale pand is volledig gestript en verbouwd tot een prachtig restaurant met zowel boven als beneden een knus zitgedeelte. Heerlijk eten en drinken!

Meer informatie

Restaurant Blauw

Restaurant Blauw
Bij ons geniet je van de enorme verscheidenheid van de Indonesische keuken in een moderne, sfeervolle omgeving. Met pure ingrediënten serveren wij in ons restaurant in Utrecht traditie, met een palet van smaken en bereidingswijzen, maar altijd met een eigen touch.

Meer informatie

1   2   3   >>>