Freebee Map

Restaurant Blauw

Restaurant Blauw
Bij ons geniet je van de enorme verscheidenheid van de Indonesische keuken in een moderne, sfeervolle omgeving. Met pure ingrediƫnten serveren wij in ons restaurant in Utrecht traditie, met een palet van smaken en bereidingswijzen, maar altijd met een eigen touch.

Meer informatie

De Draeck Utrecht

De Draeck Utrecht
Uit eten Utrecht? Gelegen in het centrum van Utrecht aan de beroemde Oude Gracht bevindt zich een restaurant waar u zich waant in de prachtige werfkelders met oud Utrechts tintje. Een moderne maar romantische setting waar u kunt genieten van een heerlijk avondje tafelen.

Meer informatie

Restaurant Florent

Restaurant Florent
Restaurant Florent is te vinden in hartje Utrecht en kenmerkt zich door verrassende en klassieke Frans-Belgische gerechten. Met een stylish interieur en open keuken is het een sfeervol restaurant waar iedereen zich thuis voelt. Ook op zondag, dan serveren wij onze signature brunch!

Meer informatie

Loetje Breukelen

Loetje Breukelen
Loetje is gevestigd in het centrum van het prachtige, pittoreske Breukelen, onder de rook van Utrecht. Het schitterende 18e eeuwse monumentale pand is volledig gestript en verbouwd tot een prachtig restaurant met zowel boven als beneden een knus zitgedeelte. Heerlijk eten en drinken!

Meer informatie

Pannenkoekenrestaurant de Muntkelder

Pannenkoekenrestaurant de Muntkelder
Er staan meer dan 80 pannenkoeken en verschillende omeletten op de menukaart. Alle pannenkoeken en omeletten bestaan uit verse ingredienten en worden ter plaatse gebakken. Onze kleine gasten mogen natuurlijk altijd even in de keuken komen kijken hoe onze ervaren pannenkoekenbakkers de pannenkoeken...

Meer informatie

1   2   3   4   >>>