Freebee Map

Restaurant Blauw

Restaurant Blauw
Bij ons geniet je van de enorme verscheidenheid van de Indonesische keuken in een moderne, sfeervolle omgeving. Met pure ingrediƫnten serveren wij in ons restaurant in Utrecht traditie, met een palet van smaken en bereidingswijzen, maar altijd met een eigen touch.

Meer informatie

Il Pozzo

Il Pozzo
Veertien jaar geleden kwam Mario Nistro op het lumineuze idee de catacomben te gebruiken voor horeca. Daarmee drukte hij een grote stempel op de Utrechtse binnenstad.

Meer informatie

loetje Utrecht

loetje  Utrecht
Loetje Utrecht Midden in het historische centrum van Utrecht, op steenworp afstand van de Dom, is Loetje gevestigd. In een voormalig koetshuis Veel Utrechters kennen de locatie vooral als populaire uitgaansgelegenheid. Tegenwoordig is het de plek in de stad waar je een heerlijk hapje kunt eten.

Meer informatie

Pannenkoekenrestaurant de Muntkelder

Pannenkoekenrestaurant de Muntkelder
Er staan meer dan 80 pannenkoeken en verschillende omeletten op de menukaart. Alle pannenkoeken en omeletten bestaan uit verse ingredienten en worden ter plaatse gebakken. Onze kleine gasten mogen natuurlijk altijd even in de keuken komen kijken hoe onze ervaren pannenkoekenbakkers de pannenkoeken...

Meer informatie

Konnichi Wa

Konnichi Wa
De Japanse keuken behelst zo veel meer dan alleen lekker eten. Verse en gezonde ingrediƫnten, de manier waarop gerechten zorgvuldig worden bereid, een lust voor zowel oog als tong.

Meer informatie

1   2   3   >>>