Freebee Map

de Tulperij

de Tulperij
Vanaf 12 augustus tot 10 oktober kunt genieten van een vers kop koffie en vers gebakken appeltaart op het terras of in de kas met uitzicht op meer dan 600 soorten dahlia's. Er is een dahlia plukbed en leuke souvenirs en bloembollen te koop. Ook kunt u en rondleiding boeken over de knollen en bollen.

Meer informatie

Rederij van Hulst

Rederij van Hulst
Wij leggen de loopplank voor u uit. Rederij van Hulst neemt u graag mee voor een prachtige rondvaart of een geheel verzorgde dagtocht. Bij ons aan boord proeft u een unieke sfeer en ervaart u gastvrijheid.

Meer informatie

Taxi Brouwer

Taxi Brouwer
Taxi Brouwer is uw keurmerk taxibedrijf dat altijd vriendelijke service en professioneel taxivervoer aanbiedt. Met meer dan 90 jaar ervaring weet Taxi Brouwer Noordwijk - Katwijk dan ook precies wat klanten verwachten van een professioneel taxibedrijf.

Meer informatie

Panorama Mesdag

Panorama Mesdag
Stap in het grootste schilderij van Nederland, kijk 360º in het rond en onderga de magische illusie van het zinsbegoochelende panorama op Scheveningen uit 1881. Het enorme schilderij is geschilderd door Hendrik Willem Mesdag, één van de bekendste kunstenaars van de Haagse School.

Meer informatie