Freebee Map

Modejacht

Modejacht
Voor de mooiste vintage kleding en schoenen bent u van harte welkom bij Modejacht! Kijk snel op de website voor ons aanbod, of stap gezellig naar binnen!

Meer informatie

Cotta di Mare

Cotta di Mare
Cotta di Mare, aardewerk met traditie a unique shop with traditional pottery and other handicrafts from Eastern Europe, Germany, France, Spain, Morocco and The Netherlands chosen by the owner herself

Meer informatie

Yoga Specials

Yoga Specials
Bij Yoga Specials vind je voor mannen èn vrouwen een complete collectie yogakleding. je moet je niet alleen vrij kunnen bewegen, het mag zeker ook mooi en fashionable zijn! Onze kleding voor yoga is op een eerlijke wijze gemaakt.

Meer informatie

De Bierwinkel

De Bierwinkel
De Bierwinkel Leiden Sinds 1988 hét adres voor de mooiste bieren, whisky's en jenevers. Enkel de kleine(re) onafhankelijke brouwers en meest ongefilterde whisky's op voorraad. Een must voor iedere liefhebber of verzamelaar! Wekelijks wisselende voorraad en regelmatig aanvoer van zeldzame...

Meer informatie

Jut & Juul

Jut & Juul
Lifestyle voor de baby- en kinderkamer! Een baby op komst? Dan wil je natuurlijk de allermooiste babykamer die er is! Wil je iets bijzonders maken van de babykamer dan ben je bij Jut en Juul aan het juiste adres want Jut en Juul is echt dé leukste en hipste babywinkel van Leiden en omstreken!

Meer informatie

1   2   3   >>>