Freebee Map

Jut & Juul

Jut & Juul
Lifestyle voor de baby- en kinderkamer! Een baby op komst? Dan wil je natuurlijk de allermooiste babykamer die er is! Wil je iets bijzonders maken van de babykamer dan ben je bij Jut en Juul aan het juiste adres want Jut en Juul is echt dé leukste en hipste babywinkel van Leiden en omstreken!

Meer informatie

State of Art

State of Art
Iedere Leidenaar heeft hier vroeger wel een feestartikel gekocht. Het is nog steeds een feestwinkel, maar nu met de prachtige collectie van State of Art: het is namelijk een feest om hier te winkelen.

Meer informatie

'n Steekje Los

'n Steekje Los
Wolwinkel 'n Steekje Los is een gezellige breiwinkel in het centrum van Leiden. Merken die wij verkopen zijn o.a. Phildar, Katia, Online en Scheepjeswol. Ook kun je hier terecht voor aanverwante artikelen als brei/haakdoeken en -naalden.

Meer informatie

Kaasspeciaalzaak van Boheemen

Kaasspeciaalzaak van Boheemen
In 1956 gevestigde ambachtelijke kaaswinkel voor al uw heerlijke Nederlandse- en buitenlandse kaas en toebehoren.

Meer informatie

Leonidas leiden

Leonidas leiden
Kom eens langs bij onze chocolaterie en laat je inspireren door het aanbod van heerlijke Leonidas bonbons. Daarnaast hebben kwaliteits thee, waaronder de Leidse thee.En niet te vergeten de vele inpak mogelijkheden met glaswerk en porselein om leuke kado`s zoals de Leidse sleutel van chocola.

Meer informatie

1   2   3   4   >>>