Freebee Map

State of Art

State of Art
Iedere Leidenaar heeft hier vroeger wel een feestartikel gekocht. Het is nog steeds een feestwinkel, maar nu met de prachtige collectie van State of Art: het is namelijk een feest om hier te winkelen.

Meer informatie

Meet & Make

Meet & Make
Drie speciaalzaken - Ribbels, Stik 'n Stof en Quiltblocks - onder één dak; dat is Meet & Make. Een inspirerende handwerkwinkel nieuwe stijl voor creatievelingen met een passie voor breien, naaien, quilten, haken of borduren. Winkel en webshop, werkplaats én ontmoetingsplek.

Meer informatie

Wolwinkel 'n Steekje Los

Wolwinkel 'n Steekje Los
'n Steekje Los is een eigentijdse en gezellige wolwinkel in hartje Leiden. Het assortiment is ruim en veelzijdig. Voor alle gangbare merken en nog veel meer ben je bij ons aan het juiste adres. Voor meer informatie over ons bedrijf, kijk op onze site.

Meer informatie

De Bierwinkel

De Bierwinkel
De Bierwinkel Leiden Sinds 1988 hét adres voor de mooiste bieren, whisky's en jenevers. Enkel de kleine(re) onafhankelijke brouwers en meest ongefilterde whisky's op voorraad. Een must voor iedere liefhebber of verzamelaar! Wekelijks wisselende voorraad en regelmatig aanvoer van zeldzame...

Meer informatie

Lila Kinderwinkel

Lila Kinderwinkel
Voor al het Speelgoed van duurzaam hout en educatief speelgoed bent u van harte welkom in onze winkel in het historische hart van Leiden.

Meer informatie

1   2   3   >>>