Freebee Map

Rederij Rembrandt

Rederij Rembrandt
Onze rondvaartboten zijn geschikt voor elk weertype. Overdekt en verwarmd, gedeeltelijk of geheel geopend naar gelang het weer het toelaat. Door de unieke lage vorm van onze boten kunnen zij onder bijna alle lage bruggen in Leiden door varen.

Meer informatie

Corpus Reis door de Mens

Corpus Reis door de Mens
In CORPUS beleef je in 55 min een spectaculaire 'reis door de mens'. Maak in het 5D-harttheater een duizelingwekkende 'reis als rood bloedlichaampje, spring op de tong, loop door het oor en verwonder je in de hersenen!CORPUS werkt met tijdsloten dus boek op tijd: www.corpusexperience.nl

Meer informatie

Meet & Make

Meet & Make
Drie speciaalzaken - Ribbels, Stik 'n Stof en Quiltblocks - onder één dak; dat is Meet & Make. Een inspirerende handwerkwinkel nieuwe stijl voor creatievelingen met een passie voor breien, naaien, quilten, haken of borduren. Winkel en webshop, werkplaats én ontmoetingsplek.

Meer informatie

Easy Fiets

Easy Fiets
Bij EasyFiets huur je voor € 9,- per dag of € 45,- per week een fiets. Naast fietsen hebben ze ook leuke fietsroutes om uw dag compleet te maken. Ze zijn gevestigd op het parkeerterrein Haagweg dus u kunt hier ook parkeren met de auto. 7 dagen per week open van 09.00 tot 17.00 uur |...

Meer informatie

Story Travel

Story Travel
Houd jij van verhalen? Verhalen die je bijblijven en waar je je in herkent. Dat is de reden waarom we die uitgebreid vertellen tijdens onze stadswandeling of fiets tour in Leiden, Haarlem, Amsterdam of de Bollenstreek.

Meer informatie

1   2   >>>