Freebee Map

Van der Valk Hotel Leiden

Van der Valk Hotel Leiden
Van der Valk Hotel Leiden is een veelzijdig 4-sterren hotel met 80 moderne kamers. Het restaurant Het Haagsche Schouw heeft een prachtig uitzicht. Vrij parkeren dicht bij de stad.

Meer informatie

Tweelwonen

Tweelwonen
Met meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van huur en verhuur van woonruimte, bieden wij een landelijk totaalconcept voor elk soort verblijf in Nederland. Een verblijf van een nacht of voor het hele leven, bij Tweelwonen ben je aan het juiste adres!

Meer informatie

Hotel Ibis Leiden

Hotel Ibis Leiden
Hotel Ibis Leiden Centre is een relatief nieuw hotel gelegen in het hart van de stad tegenover het Centraal Station, hierdoor is het hotel gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Het hotel beschikt over 118 moderne en ruim ingerichte kamers.

Holiday Inn Leiden

Holiday Inn Leiden
Een heerlijk 4-sterren hotel met comfortabele hotelkamers, zwembad, fitness center, sauna, fietsverhuur, restaurant, bar, parkeren en gratis Wifi. Met de ligging aan de rand van de stad Leiden zijn de grote steden als Amsterdam en Den Haag maar ook het strand gemakkelijk en snel te bereiken.

Meer informatie

Boutique Hotel d`Oude Morsch

Boutique Hotel d`Oude Morsch
Boutique Hotel d’Oude Morsch: een historisch, maar toch eigentijds hotel aan de rand van het centrum van Leiden. Met de winkelstraat, musea en het station in de buurt bent u overal dichtbij. Uw auto parkeren? Dat kan gemakkelijk in de garage vlakbij het hotel.

Meer informatie