Freebee Map

Rembrandt Hotel

Rembrandt Hotel
Midden in het historische centrum van Leiden staat ons sfeervolle Boutique Hotel Rembrandt , met uitzicht op Molen de Valk en de Oude Singel. Diverse musea, zoals onder andere De Lakenhal, Volkenkunde, Boerhaave en de Hortus Botanicus liggen op een steenworp afstand.

Meer informatie

Estaminet schommelen

Estaminet schommelen
Een knus café middenin de mooie Pieterswijk gelegen. 9 verschillende bieren op tap. Kom je ook schommelen aan de bar? Geopend vanaf 16:00 uur.

Aan de Rijn Leiden

Aan de Rijn Leiden
Voor zowel lunch, borrel als diner bent u bij Aan de Rijn aan het juiste adres. Kom genieten in ons gezellige restaurant of op het heerlijke terras aan de Nieuwe Rijn in Leiden. Wij serveren allerlei kleine gerechtjes zodat u van alles wat kunt proeven.

Meer informatie

Soetenso

Soetenso
Huisgemaakt ijs, ijstaarten, chocolade van Cacao Barry, bonbons, huisgemaakt gebak en koffie van Barbera. Tevens verzorgt soetenso verschillende workshops, demonstratie en trainingen. Zowel in de winkel als op locatie en op de Chocolate Academy in Zundert.

Meer informatie

Jeanpagne

Jeanpagne
Bistro & Aperitiefbar Jeanpagne is een gezellige ontmoetingsplek in de sfeervolle binnenstad van Leiden, waar kwaliteit en ontspanning centraal staan. U kunt dagelijks vanaf 11.00 uur 's ochtends bij ons terecht voor koffie, lunch, borrel en/of diner.

Meer informatie

1   2   3   4   >>>