Freebee Map

Cafe Barrera

Cafe Barrera
Al sinds 1968 ligt café Barrera op het mooiste plekje van Leiden: aan het statige Rapenburg, tegenover het academiegebouw. In het pand waar Soldaat van Oranje woonde. ’s Zomers met een groot terras aan het water, ’s winters als knus bruin café, is Barrera het hele jaar door populair bij studenten,...

Meer informatie

Better Bagels

Better Bagels
Behalve bagels verkopen wij ook Frans brood van Menno, allerlei heerlijke muffins, cookies en Amerikaanse taarten. We hebben lekkere koffie en thee en natuurlijk ook frisdrank en sapjes. Je kunt bij ons al ’s morgens vroeg terecht voor ontbijt en gedurende de hele dag bakken wij verse...

Meer informatie

Bistro noroc

Bistro noroc
NOROC is een culinair specialist in het hartje van leiden gevestigd aan de Pieterskerk-Choorsteeg. NOROC wordt gerund door de twee bevlogen chefkoks Martin Hagenstein en Marno Langbroek, die vanuit hun jaren lange ervaring bij verschillende top restaurants, hun passie hebben samengevoegd.

Meer informatie

Scarlatti

Scarlatti
Ons restaurant, gelegen in het centrum van Leiden, is gevestigd in een historisch pand uit 1830. De opvallende muurschilderingen en knusse inrichting zorgen voor een warme uitstraling. Onze enthousiaste medewerkers dragen bij aan de ongedwongen sfeer zodat u zich direct welkom voelt.

Meer informatie

Annie's

Annie's
In het hart van Leiden, daar waar de oude en de nieuwe Rijn samenvloeien, vind je Annie’s. Annie’s is gevestigd in de knusse gewelven onder een historische brug. Een warme plek om samen te komen voor koffie, lunch, borrel en diner.

Meer informatie

1   2   3   4   >>>