Freebee Map

Restaurant Crabbetje

Restaurant Crabbetje
Restaurant Crabbetje Leiden in Leiden is een begrip in de stad. Het visrestaurant staat bekend om hoogstaande kwaliteit en de fijne gezelligheid. Het restaurant werkt uitsluitend met verse producten en de keuken laat zich graag beïnvloeden door de verschillende seizoen.Goede wijnen en bediening

Meer informatie

Surakartha

Surakartha
Restaurant Surakarta heeft als oorsprong de keuken van Midden-Java. Deze onderscheidt zich door het minder scherpe (pedis) en het wat zoetere karakter van de meeste gerechten.

Meer informatie

Jeanpagne

Jeanpagne
Bistro & Aperitiefbar Jeanpagne is een gezellige ontmoetingsplek in de sfeervolle binnenstad van Leiden, waar kwaliteit en ontspanning centraal staan. U kunt dagelijks vanaf 11.00 uur 's ochtends bij ons terecht voor koffie, lunch, borrel en/of diner.

Meer informatie

Van der Valk Hotel Leiden

Van der Valk Hotel Leiden
Van der Valk Hotel Leiden is een veelzijdig 4-sterren hotel met 80 moderne kamers. Het restaurant Het Haagsche Schouw heeft een prachtig uitzicht. Vrij parkeren dicht bij de stad.

Meer informatie

Bistro noroc

Bistro noroc
“Verborgen in het Pieterskerkkwartier ligt een van de beste lunchzaken van Leiden. Noroc bestaat al ruim dertig jaar en is in deze periode vier keer van eigenaar veranderd. Sinds 1 Maart 2018 bestiert Jaap van Joolen met veel gevoel zijn zaakje in de Pieterskerk-choorsteeg. Voor de liefhebber van...

Meer informatie

1   2   3   4   >>>