Freebee Map

Pannenkoekenhuis de schaapsbel

Pannenkoekenhuis de schaapsbel
Pannenkoekenhuis de Schaapsbel is gelegen in het centrum van Leiden, direct aan de Beestenmarkt. Wij bakken onze pannenkoeken op ambachtelijke wijze in onze open keuken. Proef ook onze heerlijke poffertjes, vers van de plaat.Bij mooi weer is het genieten op ons gezellige terras.

Meer informatie

Verboden toegang

Verboden toegang
Op een steenworp afstand van de Hortus Botanicus, de Sterrenwacht en de Pieterskerk te Leiden vindt u ons restaurant in de buitenbocht van het Rapenburg, een van de mooiste grachten die Nederland rijk is. Het grote bord Verboden Toegang boven de entree lijkt u de toegang te willen ontzeggen, maar...

Meer informatie

Backwerk

Backwerk
Je kunt hier terecht voor een korte break tijdens het winkelen of om samen met familie, vrienden of collega’s te genieten van een heerlijke lunch.…

Meer informatie

La Fresh

La Fresh
La Fresh staat natuurlijk voor vers. De winkel verkoopt verse broodjes, verse smoothies en verse patat. En dat laatste kom je niet vaak meer tegen!

‘Pannekoekenhuysje Oudt Leyden’

‘Pannekoekenhuysje Oudt Leyden’
Pannekoekenhuysje Oudt Leyden is al sinds 1907 één van de bekendste en meest geliefde pannenkoekenrestaurants van Nederland. Zowel leden van het Nederlands koninklijk huis als internationale beroemdheden als Charles de Gaulle, Winston Churchill en de Dalai Lama hebben van onze pannenkoeken genoten.

Meer informatie

1   2   3   4   >>>