Freebee Map

Surakartha

Surakartha
Restaurant Surakarta heeft als oorsprong de keuken van Midden-Java. Deze onderscheidt zich door het minder scherpe (pedis) en het wat zoetere karakter van de meeste gerechten.

Meer informatie

Scarlatti

Scarlatti
Ons restaurant, gelegen in het centrum van Leiden, is gevestigd in een historisch pand uit 1830. De opvallende muurschilderingen en knusse inrichting zorgen voor een warme uitstraling. Onze enthousiaste medewerkers dragen bij aan de ongedwongen sfeer zodat u zich direct welkom voelt.

Meer informatie

Estaminet schommelen

Estaminet schommelen
Een knus café middenin de mooie Pieterswijk gelegen. 9 verschillende bieren op tap. Kom je ook schommelen aan de bar? Geopend vanaf 16:00 uur.

De la Soul

De la Soul
Het enige soul food restaurant van Leiden vindt u aan de Morspoort. De la Soul heeft een uitgebreide kaart voor lunch, diner of borrel. Heerlijke gerechten die zijn ontstaan in het zuiden van de Verenigde Staten. Nuttig uw lunch of diner aan een gezellige tafel binnen óf op ons zonnige terras.

Meer informatie

Van der Valk Hotel Leiden

Van der Valk Hotel Leiden
Van der Valk Hotel Leiden is een veelzijdig 4-sterren hotel met 80 moderne kamers. Het restaurant Het Haagsche Schouw heeft een prachtig uitzicht. Vrij parkeren dicht bij de stad.

Meer informatie

1   2   3   4   >>>