Freebee Map

Restaurant de Klok

Restaurant de Klok
Klassiek met een knipoog naar nu! De Slogan van restaurant de Klok geld niet alleen voor het eten, maar ook voor de inrichting van het prachtige pand.

Meer informatie

La Fresh

La Fresh
La Fresh staat natuurlijk voor vers. De winkel verkoopt verse broodjes, verse smoothies en verse patat. En dat laatste kom je niet vaak meer tegen!

Soetenso

Soetenso
Huisgemaakt ijs, ijstaarten, chocolade van Cacao Barry, bonbons, huisgemaakt gebak en koffie van Barbera. Tevens verzorgt soetenso verschillende workshops, demonstratie en trainingen. Zowel in de winkel als op locatie en op de Chocolate Academy in Zundert.

Meer informatie

Verboden toegang

Verboden toegang
Op een steenworp afstand van de Hortus Botanicus, de Sterrenwacht en de Pieterskerk te Leiden vindt u ons restaurant in de buitenbocht van het Rapenburg, een van de mooiste grachten die Nederland rijk is. Het grote bord Verboden Toegang boven de entree lijkt u de toegang te willen ontzeggen, maar...

Meer informatie

Bistro noroc

Bistro noroc
“Verborgen in het Pieterskerkkwartier ligt een van de beste lunchzaken van Leiden. Noroc bestaat al ruim dertig jaar en is in deze periode vier keer van eigenaar veranderd. Sinds 1 Maart 2018 bestiert Jaap van Joolen met veel gevoel zijn zaakje in de Pieterskerk-choorsteeg. Voor de liefhebber van...

Meer informatie

1   2   3   4   >>>