Freebee Map

Restaurant de Klok

Restaurant de Klok
Klassiek met een knipoog naar nu! De Slogan van restaurant de Klok geld niet alleen voor het eten, maar ook voor de inrichting van het prachtige pand.

Meer informatie

Just Meet

Just Meet
Samen, ontmoeten, ambitieus, goed, ontspannen, kwaliteit, duurzaam, gezellig, lekker, stoer en eerlijk. Zomaar een paar woorden die weergeven waar ‘Just Meet’ voor staat.

Meer informatie

Dende

Dende
Sfeervol genieten in het levendige hart van Leiden bij Dende op de Nieuwe Rijn! U bent met uw familie, vrienden of zakelijke relaties van harte welkom op ons heerlijke terras, of in ons sfeervolle restaurant. Betaalbare lunch, borrel of diner op basis van verse, gezonde en lekkere producten.

Meer informatie

Bistro noroc

Bistro noroc
“Verborgen in het Pieterskerkkwartier ligt een van de beste lunchzaken van Leiden. Noroc bestaat al ruim dertig jaar en is in deze periode vier keer van eigenaar veranderd. Sinds 1 Maart 2018 bestiert Jaap van Joolen met veel gevoel zijn zaakje in de Pieterskerk-choorsteeg. Voor de liefhebber van...

Meer informatie

Eetcafe la Bota

Eetcafe la Bota
Proef met familie, vrienden en collega’s de heerlijke sfeer van La Bota. La Bota is de perfecte plek voor een gezellig dineetje voor kleine en grote groepen. Met lekkere zomerse dagen kunt u ook eten op ons gezellige binnenplaats terras.

Meer informatie

1   2   3   4   >>>