Freebee Map

Madurodam

Madurodam
Waar is het kleine Nederland groot in? Dat ontdek je in Madurodam, een stad vol miniaturen, doe-dingen en attracties. Kom langs! Stap in de schoenen van dj Armin van Buuren en mix zelf beats. En leer hoe we onze voeten droog houden in Nederland in onze indoor attractie Waterwolf!

Meer informatie

Taxi de Jong

Taxi de Jong
Taxi de Jong, onderdeel van Brouwer Company is uw keurmerk taxibedrijf met altijd vriendelijke service en professioneel taxivervoer. Met meer dan 90 jaar ervaring weet Brouwer Company Noordwijk - Katwijk dan ook precies wat klanten verwachten van een professioneel taxi,- en personenvervoer bedrijf.

Meer informatie

Jachthaven Katwijk

Jachthaven Katwijk
Onze gemoedelijke Jachthaven is gelegen op een unieke locatie, op maar 950 meter van het strand. U en uw kinderen kunnen oeverloos genieten van zon, zee en zand, fietsen en wandelen in ons prachtige omgeving of rond struinen in het museum en de historische bezienswaardigheden.

Meer informatie

Rederij van Hulst

Rederij van Hulst
Wij leggen de loopplank voor u uit. Rederij van Hulst neemt u graag mee voor een prachtige rondvaart of een geheel verzorgde dagtocht. Bij ons aan boord proeft u een unieke sfeer en ervaart u gastvrijheid.

Meer informatie

Katwijks Museum

Katwijks Museum
Het Katwijks museum combineert een bijzondere collectie schilderijen van buitenlandse en Nederlandse schilders die aangetrokken werden door de kunstenaarskolonie Katwijk.

Meer informatie