Freebee Map

Rederij Rembrandt

Rederij Rembrandt
Rederij Rembrandt is h├ęt rondvaartbedrijf dat u laat genieten van het monumentale Leiden. Dat kan met de toeristische stadsrondvaart. Als u met een speciaal gezelschap iets te vieren heeft, is het mogelijk om een arrangement op maat samen te stellen of gebruik te maken van een vast...

Meer informatie

Rederij van Hulst

Rederij van Hulst
Wij leggen de loopplank voor u uit op de Prins Hendrikkade 42 (Zwaaikom) in Katwijk aan Zee. Rederij van Hulst neemt u graag mee voor een prachtige rondvaart of een geheel verzorgde dagtocht. Bij ons aan boord proeft u een unieke sfeer en ervaart u gastvrijheid.

Meer informatie

Katwijks Museum

Katwijks Museum
Het Katwijks museum combineert een bijzondere collectie schilderijen van buitenlandse en Nederlandse schilders die aangetrokken werden door de kunstenaarskolonie Katwijk.

Meer informatie

Jachthaven Katwijk

Jachthaven Katwijk
Onze gemoedelijke Jachthaven is gelegen op een unieke locatie, op maar 950 meter van het strand. U en uw kinderen kunnen oeverloos genieten van zon, zee en zand, fietsen en wandelen in ons prachtige omgeving of rond struinen in het museum en de historische bezienswaardigheden.

Meer informatie

Madurodam

Madurodam
Waar is het kleine Nederland groot in? Dat ontdek je in Madurodam, een stad vol miniaturen, doe-dingen en attracties. Kom langs! Stap in de schoenen van dj Armin van Buuren en mix zelf beats. En leer hoe we onze voeten droog houden in Nederland in onze indoor attractie Waterwolf!

Meer informatie