Freebee Map

Cozy lofts Haarlem

Cozy lofts Haarlem
Cozy Lofts Haarlem biedt de luxe van een privé-woning tijdens uw verblijf in Haarlem. We hebben acht verschillende Lofts in het centrum van Haarlem. Elke Cozy Loft heeft zijn eigen unieke stijl. Zoekt u comfort, gemak en een huiselijke sfeer tijdens uw verblijf? Boek dan op www.cozylofts.nl!

Meer informatie

Camping de Lakens

Camping de Lakens
Zodra u op de camping bent, ruikt u de geur van de zee al. Welkom op Camping de Lakens, uw vakantie is begonnen. Aan de ene kant van de camping strekt zich het Nationaal Park Zuid-Kennemerland uit. Aan de andere kant van de camping loopt u zo het Bloemendaals strand op.

Meer informatie

Camping de Duinrand

Camping de Duinrand
Te midden van de duinen en het strand van Zandvoort ligt Camping De Duinrand. Een ideale gezins-camping De camping telt 105 kampeerplaatsen, voor tour caravans en campers,voorzien van wateraansluiting, 16 Amp elektra, kabeltelevisie en vuilwaterafvoer.

Meer informatie

Hotel Carillon

Hotel Carillon
Hotel Carillon is een populair hotel in Haarlem en ligt aan de Grote Markt aan de voet van de Sint Bavo in de aantrekkelijke binnenstad. Vele hoogtepunten op culinair en cultureel gebied liggen binnen loopafstand van het hotel.

Meer informatie

Hotel Herberg 1883

Hotel Herberg 1883
We heten je graag van harte welkom bij Hotel Herberg 1883, de prachtige voormalige boerderij Weltevreden, in het mooie Velsen-Zuid naast Spaarnwoude. Op zoek naar heerlijke hap, tijd voor een borrel of een goede kop koffie?

Meer informatie

1   2   >>>