Freebee Map

Carillon Restaurant Hotel

Carillon Restaurant Hotel
Hotel Carillon is een populair hotel in Haarlem en ligt aan de Grote Markt aan de voet van de Sint Bavo. Welkom voor ontbijt, lunch en diner.

Meer informatie

Anne & Max

Anne & Max
Anne & Max is een nieuwe, gezellige, toegankelijke koffietent annex lunchroom, met heerlijke ontbijtjes, lunchjes, koffietjes en gebakjes. De sfeer is fijn, lekker relaxed”

Meer informatie

Frenchie

Frenchie
Welkom bij Frenchie! Een gezellig buurtrestaurant & bar. Fris en ontspannen overdag, warm en knus in de avond. Van het eerste kopje koffie van de dag met een lekker ontbijt tot een uitgebreid gangen diner met bijpassende wijnen kan je bij ons terecht.

Meer informatie

Gestrand

Gestrand
Restaurant Gestrand heeft op de eerste verdieping zijn restaurant en de Stay & Go. De grote ramen zorgen voor veel licht en zicht op het prachtige duingebied. Je loopt direct het grote terras op waar je een wijds uitzicht hebt over de avontuurlijke speeltuin.

Meer informatie

Restaurant Graffiti

Restaurant Graffiti
Als je bij Graffiti door de ramen naar binnen kijkt, zie je kleur. Op de muren zijn werken gespoten met, je raadt het al, graffiti. Er worden streetfood gerechten van over de hele wereld geserveerd. De gerechten komen in kleine porties, zodat je kan delen.

1   2   >>>