Freebee Map

De Sjees

De Sjees
Bij Grand Café de Sjees is gezelligheid gegarandeerd! Met vriendelijk personeel en een sfeervolle locatie is dit de ideale plaats om heerlijk met zijn tweeën te genieten van een overheerlijke lunch, een fles bubbels met hapjes of een uitgebreid diner.

Meer informatie

Tierney`s Irish Pub

Tierney`s Irish Pub
Tierney’s Irish Pub is een authentieke Ierse pub met een gezellige sfeer. Je kunt hierheen om te kijken naar sportwedstrijden: van de Engelse premier league tot boksen en rugby, er is ook regelmatig live muziek. Iers ontbijten, lunchen of dineren kan ook heel goed bij Tierney’s Irish Pub.

Meer informatie

The Upside Café

The Upside Café
De locatie is een prachtig monumentaal pand uit 1657, met een heerlijk zonnig terras. Onze medewerkers staan klaar om u met een grote glimlach te ontvangen. Onze gerechten worden in eigen keuken klaargemaakt, altijd vers met oog voor kwaliteit. Good food, Great people!

Meer informatie

Eazie Delft

Eazie Delft
eazie biedt hét alternatief door een snelle, maar gezondere maaltijd te serveren.

Meer informatie

Sup-r

Sup-r
SUP-R is is een concept store, gevestigd in een oud grachtenpand aan de Wijnhaven 9. Midden in het historische centrum van Delft. Een plek waarbij alle zintuigen geprikkeld worden. Een bezoek aan SUP-R staat voor een ontdekkingsreis door een diversiteit van FASHION, LIFESTYLE, BEAUTY EN FOOD.

Meer informatie

1   2   >>>