Freebee Map

Cruquius Museum

Cruquius Museum
Haarlemmermeermuseum De Cruquius vertelt het oneindige verhaal van Haarlemmermeer. In Cruquius Museum staat de strijd met het water centraal. Historisch Museum laat de ontwikkeling van Haarlemmermeer zien vanaf de droogmaking.

Meer informatie

Liedehoeve Boerengolf

Liedehoeve Boerengolf
Boerengolf is een variant van het ‘normale’ golfspel, waarbij een boerengolfparcours in zo weinig mogelijk aantal slagen moet worden afgelegd. Midden in de natuur en weilanden tussen de koeien.

Meer informatie

Stichting Kunstfort

Stichting Kunstfort
Kunstfort bij Vijfhuizen is onderdeel van de Stelling van Amsterdam, een 19e eeuws verdedigings-werk, sinds 1996 UNESCO Werelderfgoed. Het Kunstfort organiseert unieke tentoonstellingen met hedendaagse kunst van internationale kunstenaars.Bezoek 't fortrestaurant voor een lunch/borrel op het terras.

Meer informatie

de Tulperij

de Tulperij
Vanaf 10 aug. t/m 17 okt. 2021 kunt genieten van de dahlia showtuin bij ons bedrijf. Drink gezellig een kop koffie met versgebakken lekkers op het terras of in kas. Er zijn rondleidingen over de groei en bloei van de dahlia's en tulpen. U kunt een dahliaboeket plukken en bloembollen kopen.

Meer informatie

Paintball Spaarnwoude

Paintball Spaarnwoude
Op zoek naar een actief uitje? Kom naar Paintball Spaarnwoude. Gelegen de groene oase van het recreatiegebied Spaarnwoude. Onder professionele begeleiding kunt u zich heerlijk uitleven op 12 diverse thema-velden.

Meer informatie

1   2   >>>